Statistics For Management & Economics 9th Edition Test Bank – Gerald Keller

Statistics For Management & Economics 9th Edition Test Bank – Gerald Keller

Title : Statistics For Management & Economics

Author : Gerald Keller

Edition : 9th Edition

Type : TestBank

Product Description

Statistics For Management & Economics 9th Edition Test Bank – Gerald Keller

Statistics For Management & Economics 9th Edition Test Bank – Gerald Keller

SAMPLE

CHAPTER 3 SECTION 1: GRAPHICAL DESCRIPTIVE TECHNIQUES II

TRUE/FALSE

1.The intervals (classes) in a histogram do not overlap.

ANS:TPTS:1REF:SECTION 3.1

NAT: Analytic; Descriptive Statistics

2.The intervals (classes) in a histogram are equally wide.

ANS:TPTS:1REF:SECTION 3.1

NAT: Analytic; Descriptive Statistics

3.In a histogram, each observation is assigned to one or more classes.

ANS:FPTS:1REF:SECTION 3.1

NAT: Analytic; Descriptive Statistics

4.The number of class intervals in a histogram depends on the number of observations in the data set.

ANS:TPTS:1REF:SECTION 3.1

NAT: Analytic; Descriptive Statistics

5.A relative frequency distribution describes the proportion of data values that fall within each category.

ANS:TPTS:1REF:SECTION 3.1

NAT: Analytic; Descriptive Statistics

6.A stem-and-leaf display reveals more information about the original data than does a histogram.

ANS:TPTS:1REF:SECTION 3.1

NAT: Analytic; Descriptive Statistics

7.The number of observations within each class may be found in a frequency distribution.

ANS:TPTS:1REF:SECTION 3.1

NAT: Analytic; Descriptive Statistics

8.The advantage of a stem-and-leaf display over a histogram is that we can see the actual observations.

ANS:TPTS:1REF:SECTION 3.1

NAT: Analytic; Descriptive Statistics

9.According to the stem-and-leaf plot below, the median quiz score for this data set is 8.

Stem-and-leaf of Quiz Score; N = 75

Leaf Unit = 1

9

0

000112333

14

0

56899

21

1

0000123

26

1

66699

33

2

3334445

(8)

2

66677888

34

3

0023344

27

3

56669999

19

4

000122233

10

4

5556667799

ANS:FPTS:1REF:SECTION 3.1

NAT: Analytic; Descriptive Statistics

10.A cumulative relative frequency distribution lists the number of observations that lie below each of the class limits.

ANS:FPTS:1REF:SECTION 3.1

NAT: Analytic; Descriptive Statistics

11.According to the stem-and-leaf plot below, this data set has a negative median.

Stem-and-leaf of P/E ratio; N = 75

Leaf Unit = 0.01

1

2

6

2

2

0

5

1

555

8

1

420

22

0

99999887777665

36

0

44322111111000

(14)

0

01122233333344

25

0

66678889999

14

1

0022222334

4

1

56

2

2

03

ANS:FPTS:1REF:SECTION 3.1

NAT: Analytic; Descriptive Statistics

12.A histogram represents interval data.

ANS:TPTS:1REF:SECTION 3.1

NAT: Analytic; Descriptive Statistics

13.A stem-and-leaf display represents nominal data.

ANS:FPTS:1REF:SECTION 3.1

NAT: Analytic; Descriptive Statistics

14.According to the stem-and-leaf plot below, this data set is symmetric.

Stem-and-leaf of P/E ratio; N = 10

Leaf Unit = 0.10

2

1

53

4

0

97

(2)

0

65

4

0

3

3

0

6

2

1

3

1

1

8

ANS:FPTS:1REF:SECTION 3.1

NAT: Analytic; Descriptive Statistics

15.When a distribution has more values to the left and tails off to the right, it is skewed negatively.

ANS:FPTS:1REF:SECTION 3.1

NAT: Analytic; Descriptive Statistics

16.A histogram is said to be symmetric if, when we draw a vertical line down the center of the histogram the two sides are nearly identical.

ANS:TPTS:1REF:SECTION 3.1

NAT: Analytic; Descriptive Statistics

17.A skewed histogram is one with a long tail extending either to the right or left.

ANS:FPTS:1REF:SECTION 3.1

NAT: Analytic; Descriptive Statistics

18.When a distribution has more values to the right and tails to the left, we say it is skewed negatively.

ANS:TPTS:1REF:SECTION 3.1

NAT: Analytic; Descriptive Statistics

19.The sum of relative frequencies in a distribution always equals 1.

ANS:TPTS:1REF:SECTION 3.1

NAT: Analytic; Descriptive Statistics

20.The sum of cumulative relative frequencies always equals 1.

ANS:FPTS:1REF:SECTION 3.1

NAT: Analytic; Descriptive Statistics

21.The original observations cannot be determined once they are grouped into a frequency distribution.

ANS:TPTS:1REF:SECTION 3.1

NAT: Analytic; Descriptive Statistics

22.A modal class is the class with the largest number of observations.

ANS:TPTS:1REF:SECTION 3.1

NAT: Analytic; Descriptive Statistics

23.Experience shows that few students hand in their statistics exams early; most prefer to hand them in near the end of the test period. This means the time taken by students to write exams is positively skewed.

ANS:FPTS:1REF:SECTION 3.1

NAT: Analytic; Descriptive Statistics

24.The graph below is an example of a histogram.

ANS:FPTS:1REF:SECTION 3.1

NAT: Analytic; Descriptive Statistics

MULTIPLE CHOICE

25.Which of the following represents a graphical presentation of interval data?

a.

A bar chart.

b.

A histogram.

c.

A pie chart.

d.

All of these choices are true.

ANS:BPTS:1REF:SECTION 3.1

NAT: Analytic; Descriptive Statistics

26.Which of the following statements about histograms is false?

a.

A histogram is a summary of interval data.

b.

A histogram is made of a series of intervals, called classes.

c.

The classes in a histogram cover the complete range of observations.

d.

All of these choices are true.

ANS:DPTS:1REF:SECTION 3.1

NAT: Analytic; Descriptive Statistics

27.Which of the following statements about histograms is false?

a.

The intervals of a histogram do not overlap.

b.

Every observation is assigned to one and only one class in a histogram.

c.

The intervals of a histogram are equally wide.

d.

None of these choices.

ANS:DPTS:1REF:SECTION 3.1

NAT: Analytic; Descriptive Statistics

28.Which of the following describes the shape of the histogram below?

a.

Positively skewed

b.

Negatively skewed

c.

Symmetric

d.

None of these choices

ANS:CPTS:1REF:SECTION 3.1

NAT: Analytic; Descriptive Statistics

29.The relative frequency of a class in a histogram is computed by

a.

dividing the frequency of the class by the number of classes.

b.

dividing the frequency of the class by the class width.

c.

dividing the frequency of the class by the total of all frequencies.

d.

None of these choices.

ANS:CPTS:1REF:SECTION 3.1

NAT: Analytic; Descriptive Statistics

30.Compare the two histograms below. Which statement is true?

a.

The center of histogram A is lower than the center of histogram B.

b.

The center of histogram A is higher than the center of histogram B.

c.

The center of histogram A is the same as the center of histogram B.

d.

You cannot compare the centers of these two histograms without the original data.

ANS:APTS:1REF:SECTION 3.1

NAT: Analytic; Descriptive Statistics

31.Compare the two histograms below. Which statement is true?

a.

The spread of histogram A is smaller than the spread of histogram B.

b.

The spread of histogram A is larger than the spread of histogram B.

c.

The spread of histogram A is the same as the spread of histogram B.

d.

You cannot compare the spreads of these two histograms without the original data.

ANS:CPTS:1REF:SECTION 3.1

NAT: Analytic; Descriptive Statistics

32.Compare the two histograms below. Which statement is true?

a.

The shape of histogram A is the same as the shape of histogram B.

b.

The shape of histogram A is positively skewed compared to histogram B.

c.

The shape of histogram A is negatively skewed compared to histogram B.

d.

You cannot compare the shapes of these two histograms without the original data.

ANS:APTS:1REF:SECTION 3.1

NAT: Analytic; Descriptive Statistics

33.A modal class in a histogram is the class that includes

a.

the largest number of observations.

b.

the smallest number of observations.

c.

the largest observation in the data set.

d.

the smallest observation in the data set.

ANS:APTS:1REF:SECTION 3.1

NAT: Analytic; Descriptive Statistics

34.The sum of the relative frequencies for all classes in a histogram always equals

a.

the number of classes.

b.

the class width.

c.

the total of all the frequencies.

d.

one.

ANS:DPTS:1REF:SECTION 3.1

NAT: Analytic; Descriptive Statistics

35.Which of the following statements about shapes of histograms is true?

a.

A histogram is said to be symmetric if, when we draw a vertical line down the center of the histogram, the two sides are identical in shape and size.

b.

A negatively skewed histogram is one with a long tail extending to the left.

c.

A positively skewed histogram is one with a long tail extending to the right.

d.

All of these choices are true.

ANS:DPTS:1REF:SECTION 3.1

NAT: Analytic; Descriptive Statistics

36.Compare the spread of the two histograms below. Which of the following is true?

a.

Data Set A has a larger spread than Data Set B.

b.

Data Set A has a smaller spread than Data Set B.

c.

Data Set A has the same spread as Data Set B.

d.

You cannot compare the spreads of these histograms without the original data.

ANS:BPTS:1REF:SECTION 3.1

NAT: Analytic; Descriptive Statistics

37.Which of the following is true about a stem-and-leaf display?

a.

You can recreate the original data set from it.

b.

Its shape resembles a histogram turned on its side.

c.

It provides an organized way to depict interval data.

d.

All of these choices are true.

ANS:DPTS:1REF:SECTION 3.1

NAT: Analytic; Descriptive Statistics

38.What does the length of each line of a stem-and-leaf display represent?

a.

The percentage of observations in the interval represented by that stem.

b.

The number of observations in the interval represented by that stem.

c.

The total frequency of observations within or below that stem.

d.

The number of digits to the left of the decimal point.

ANS:BPTS:1REF:SECTION 3.1

NAT: Analytic; Descriptive Statistics

39.What values are displayed on a cumulative relative frequency distribution?

a.

The number of observations that fall into each class interval.

b.

The proportion of observations that fall into each class interval.

c.

The number of observations that fall below each class interval.

d.

The proportion of observations that fall below each class interval.

ANS:DPTS:1REF:SECTION 3.1

NAT: Analytic; Descriptive Statistics

40.Which of the following describes an ogive?

a.

A graphical representation of frequencies.

b.

A graphical representation of relative frequencies.

c.

A graphical representation of cumulative frequencies.

d.

A graphical representation of cumulative relative frequencies.

ANS:DPTS:1REF:SECTION 3.1

NAT: Analytic; Descriptive Statistics

COMPLETION

41.We create a frequency distribution for interval data by counting the number of observations that fall into each of a series of intervals, called ____________________.

ANS: classes

PTS:1REF:SECTION 3.1

NAT: Analytic; Descriptive Statistics

42.The more observations we have, the ____________________ the number of class intervals we need to use to draw a useful histogram.

ANS:

larger

higher

greater

PTS:1REF:SECTION 3.1

NAT: Analytic; Descriptive Statistics

43.A graph of the frequency distribution for interval data is called a(n) ____________________.

ANS: histogram

PTS:1REF:SECTION 3.1

NAT: Analytic; Descriptive Statistics

44.We determine the approximate width of the classes of a histogram by subtracting the smallest observation from the largest and dividing the answer by the number of ____________________.

ANS:

classes

intervals

PTS:1REF:SECTION 3.1

NAT: Analytic; Descriptive Statistics

45.A histogram is said to be ____________________ if, when we draw a vertical line down the center of the histogram, the two sides are identical in shape and size.

ANS:

symmetric

symmetrical

PTS:1REF:SECTION 3.1

NAT: Analytic; Descriptive Statistics

46.A(n) ____________________ histogram is one with a long tail extending to either the right or the left.

ANS: skewed

PTS:1REF:SECTION 3.1

NAT: Analytic; Descriptive Statistics

47.The histogram below has a shape that is ____________________.

ANS:

symmetric

symmetrical

bell shaped

bell-shaped

PTS:1REF:SECTION 3.1

NAT: Analytic; Descriptive Statistics

48.It is typical that when taking an exam, few students hand in their exams early; most prefer to reread their papers and hand them in near the end of the scheduled exam period. Under this scenario, a histogram of exam taking times is ____________________ skewed.

ANS: negatively

PTS:1REF:SECTION 3.1

NAT: Analytic; Descriptive Statistics

49.In a histogram a(n) ____________________ class is the one with the largest number of observations.

ANS: modal

PTS:1REF:SECTION 3.1

NAT: Analytic; Descriptive Statistics

50.A(n) ____________________ histogram has two peaks, not necessarily equal in height.

ANS: bimodal

PTS:1REF:SECTION 3.1

NAT: Analytic; Descriptive Statistics

51.The length of each line in a step-and-leaf display represents the ____________________ of that class interval defined by the stems.

ANS:

frequency

count

PTS:1REF:SECTION 3.1

NAT: Analytic; Descriptive Statistics

52.A(n) ____________________ is a graphical representation of the cumulative relative frequencies.

ANS: ogive

PTS:1REF:SECTION 3.1

NAT: Analytic; Descriptive Statistics

53.The largest value of a cumulative relative frequency is ____________________.

ANS:

one

1

PTS:1REF:SECTION 3.1

NAT: Analytic; Descriptive Statistics

54.A(n) ____________________ display shows the actual observations as well as the number of observations in each class.

ANS:

stem-and-leaf

stem and leaf

PTS:1REF:SECTION 3.1

NAT: Analytic; Descriptive Statistics

55.A(n) ____________________ is a table that sorts data into class intervals (categories) and gives the number of observations in each interval (category).

ANS: frequency distribution

PTS:1REF:SECTION 3.1

NAT: Analytic; Descriptive Statistics

SHORT ANSWER

56.For what type of data is a histogram appropriate?

ANS:

Interval, numerical, or quantitative data.

PTS:1REF:SECTION 3.1

NAT: Analytic; Descriptive Statistics

57.Twenty-five voters participating in a recent election exit poll in Alabama were asked to state their political party affiliation. Coding the data 1 for Republican, 2 for Democrat, and 3 for Independent, the data collected were as follows: 3, 1, 2, 3, 1, 3, 3, 2, 1, 3, 3, 2, 1, 1, 3, 2, 3, 1, 3, 2, 3, 2, 1, 1, 3, 1, 2, 2, 1, and 3. Develop a frequency distribution and a relative frequency distribution for this data. What does the data suggest about the strength of the political parties in Alabama?

ANS:

Party

Frequency

Proportion

Republican

  8

0.33

Democrat

  6

0.27

Independent

11

0.40

According to the frequency distribution above, the Independents in Alabama outnumber the Republicans and Democrats.

PTS:1REF:SECTION 3.1

NAT: Analytic; Descriptive Statistics

NARRBEGIN: TeachersAges

Teachers Ages

The ages (in years) of a sample of 25 teachers are as follows:

47

21

37

53

28

40

30

32

34

26

34

24

24

35

45

38

35

28

43

45

30

45

31

41

56

NARREND

58.{Teachers Ages Narrative} Draw a frequency histogram of this data which contains four classes. What is the shape of the histogram?

ANS:

This histogram of ages of teachers is positively skewed.

PTS:1REF:SECTION 3.1

NAT: Analytic; Descriptive Statistics

59.{Teachers Ages Narrative} Draw a frequency histogram of this data which contains six classes. What is the shape of the histogram?

ANS:

*

This histogram of ages of teachers is positively skewed.

PTS:1REF:SECTION 3.1

NAT: Analytic; Descriptive Statistics

60.{Teachers Ages Narrative} Draw a stem-and-leaf display of this data. What is the minimum and maximum age of the teachers in this data set?

ANS:

Stem

Leaf

2

144688

3

0012445578

4

0135557

5

36

The minimum age is 21 and the maximum age is 56.

PTS:1REF:SECTION 3.1

NAT: Analytic; Descriptive Statistics

61.{Teachers Ages Narrative} Construct an ogive for this data. Estimate the proportion of salespersons that are: 1) under 30 years of age; 2) 40 years of age or over; and 3) between 40 and 50 years of age.

ANS:

According to the ogive below, the proportions are 0.24; 1 0.64 = 0.36; and 0.92 0.64 = 0.28, respectively.

PTS:1REF:SECTION 3.1

NAT: Analytic; Descriptive Statistics

NARRBEGIN: Test scores

Test scores

The scores on a calculus test for a random sample of 40 students are as follows:

63

74

42

65

51

54

36

56

68

57

62

64

76

67

79

61

81

77

59

38

84

68

71

94

71

86

69

75

91

55

48

82

83

54

79

62

68

58

41

47

NARREND

62.{Test Grades Narrative} Construct a stem-and-leaf display for this data set. Describe the shape of the data.

ANS:

Stem

Leaf

3

68

4

1278

5

14456789

6

12234578889

7

11456799

8

12346

9

14

The data is relatively symmetric and bell shaped.

PTS:1REF:SECTION 3.1

NAT: Analytic; Descriptive Statistics

63.{Test Grades Narrative} Construct frequency and relative frequency distributions for this data set using seven class intervals. Describe the shape of the data set.

ANS:

Class Limits

Frequency

Relative Frequency

30 to 39

  2

0.050

40 to 49

  4

0.100

50 to 59

  8

0.200

60 to 69

11

0.275

70 to 79

  8

0.200

80 to 89

  5

0.125

90 to 99

  2

0.050

Total

40

1.00

The data is relatively symmetric and bell shaped.

PTS:1REF:SECTION 3.1

NAT: Analytic; Descriptive Statistics

64.{Test Grade Narrative} Construct a relative frequency histogram for this data set and discuss its shape.

ANS:

The distribution of the data is relatively symmetric and bell shaped.

PTS:1REF:SECTION 3.1

NAT: Analytic; Descriptive Statistics

65.{Test Grades Narrative} Describe the distribution of exam scores.

ANS:

The distribution of the data is symmetrical and bell-shaped, with 67.5% of the observations between 50 and 80. The center looks to be around 65.

PTS:1REF:SECTION 3.1

NAT: Analytic; Descriptive Statistics

66.{Test Grades Narrative} Construct a cumulative frequency and a cumulative relative frequency distribution for this data. What proportion of the exam scores are less than 60? What proportion of the exam scores are 70 or more?

ANS:

Classes

Cumulative

Cumulative Relative

Frequency

Frequency

< 40

  2

0.050

< 50

  6

0.150

< 60

14

0.350

< 70

25

0.625

< 80

33

0.825

< 90

38

0.950

  < 100

40

1.000

0.35; 1 0.625 = 0.375

PTS:1REF:SECTION 3.1

NAT: Analytic; Descriptive Statistics

67.{Test Grades Narrative) Construct an ogive for this data set. Use the ogive to estimate the proportion of exam scores that are between 80 and 90.

ANS:

The proportion of grades that are between 80 and 90 = 0.950 0.825 = 0.125.

PTS:1REF:SECTION 3.1

NAT: Analytic; Descriptive Statistics

68.Forty truck buyers were asked to indicate the car dealer they believed offered the best overall service. The four choices were A, B, C, and D as shown below:

A

C

C

C

D

C

B

A

C

D

A

B

C

D

B

C

B

A

C

B

B

C

B

B

A

C

A

C

C

A

D

B

B

C

C

A

C

D

B

A

D

C

D

A

B

B

C

D

A

B

D

A

Construct a table showing the frequencies and relative frequencies for this data set. What proportion of car buyers rated dealer D as the best?

ANS:

Dealer

Frequency

Relative

frequency

A

12

0.231

B

14

0.269

C

17

0.327

D

  9

0.173

0.173 of the truck buyers rated dealer D as the best.

PTS:1REF:SECTION 3.1

NAT: Analytic; Descriptive Statistics

69.A supermarket’s monthly sales (in thousands of dollars) for the last year were as follows:

Month

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

Sales

78

74

83

87

85

93

100

105

103

89

78

94

Construct a relative frequency bar chart for this data set. How many observations are there in this data set?

ANS:

See the graph below. There are 12 observations in this data set; one sales amount is listed for each month.

PTS:1REF:SECTION 3.1

NAT: Analytic; Descriptive Statistics

70.Consider the following cumulative frequency distribution.

Classes Limits

Cumulative Frequency

Frequency

< 5

11

< 10

18

< 15

24

< 20

33

< 25

45

Fill in the frequencies for each class in the above table.

ANS:

11; 7; 6; 9; 12

PTS:1REF:SECTION 3.1

NAT: Analytic; Descriptive Statistics

71.The weights of a sample of 25 workers are given (in pounds): 164, 148, 137, 157, 173, 156, 177, 172, 169, 165, 145, 168, 163, 162, 174, 152, 156, 168, 154, 151, 174, 146, 134, 140, and 171. Construct an ogive for the data. What proportion of the worker’s weights are between 160 and 180 pounds; below 150 pounds; and at or above 140 pounds, respectively?

ANS:

The proportions are 1 0.48 = 0.52; 0.24; 1 0.08 = 0.92, respectively.

PTS:1REF:SECTION 3.1

NAT: Analytic; Descriptive Statistics

NARRBEGIN: Insurance Company

Insurance Company

A representative from a local insurance agency selected a random sample of insured homeowners and recorded the number of claims made in the last three years, with the following results:

Number of claims

0

1

2

3

4

5

Frequency

9

20

14

13

5

3

NARREND

72.{Insurance Company Narrative} How many homeowners are represented in the sample?

ANS:

9 + 20 + 14 + 13 + 5 + 3 = 64

PTS:1REF:SECTION 3.1

NAT: Analytic; Descriptive Statistics

73.{Insurance Company Narrative} How many total claims are represented in the sample?

ANS:

(0 × 9) + (1 × 20) + (2 × 14) + (3 × 13) + (4 × 5) + (5 × 3) = 122

PTS:1REF:SECTION 3.1

NAT: Analytic; Descriptive Statistics

74.{Insurance Company Narrative} What proportion of homeowners had no claims in the last three years?

ANS:

9/64 = .14

PTS:1REF:SECTION 3.1

NAT: Analytic; Descriptive Statistics

75.{Insurance Company Narrative} What number of claims was made by the highest proportion of homeowners?

ANS:

20/64 = 31% of the homeowners had one claim in the last three years.

PTS:1REF:SECTION 3.1

NAT: Analytic; Descriptive Statistics

NARRBEGIN: Electronics Company

Electronics Company

At a meeting of regional offices managers of a national electronics company, a survey was taken to determine the number of employees the regional managers supervise in the operation of their departments. The results of the survey are shown below.

Number of employees supervised

1

2

3

4

5

Frequency

7

11

14

8

10

NARREND

76.{Electronics Company Narrative} How many regional offices are represented in the survey results?

ANS:

7 + 11 + 14 + 8 + 10 = 50

PTS:1REF:SECTION 3.1

NAT: Analytic; Descriptive Statistics

77.{Electronics Company Narrative} Across all of the regional offices, how many total employees were supervised by those surveyed?

ANS:

(1 × 7) + (2 × 11) + (3 × 14) + (4 × 8) = (5 × 10) = 153

PTS:1REF:SECTION 3.1

NAT: Analytic; Descriptive Statistics

78.{Electronics Company Narrative} What proportion of managers supervise 3 employees?

ANS:

14/50 = 0.28

PTS:1REF:SECTION 3.1

NAT: Analytic; Descriptive Statistics

79.{Electronics Company Narrative} What is the cumulative relative frequency corresponding to 5 employees?

ANS:

This is the total proportion of employees supervising 4 or fewer employees: 40/50 = 0.80 or 80%.

PTS:1REF:SECTION 3.1

NAT: Analytic; Descriptive Statistics

NARRBEGIN: Internet Classes

Internet Classes

A survey of 25 students was conducted to determine how they rate the quality of Internet classes. Students were asked to rate the overall quality from 0 (no quality at all) to 100 (extremely good quality). The stem-and-leaf display of the data is shown below.

Stem

Leaves

3

15

4

01457889

5

0134677

6

24568

7

29

8

9

5

NARREND

80.{Internet Classes Narrative} What percentage of the students rated the overall quality of Internet classes as being 70 or above?

ANS:

3/25 = 12%

PTS:1REF:SECTION 3.1

NAT: Analytic; Descriptive Statistics

81.{Internet Classes Narrative} What percentage of the students rated the overall quality of Internet classes as being 60 or below?

ANS:

17/25 = 68%

PTS:1REF:SECTION 3.1

NAT: Analytic; Descriptive Statistics

82.{Internet Classes Narrative} What percentage of the students rated the overall quality of on-line classes as being between 50 and 75, inclusive?

ANS:

13/25 = 52%

PTS:1REF:SECTION 3.1

NAT: Analytic; Descriptive Statistics

83.{Internet Classes Narrative} What percentage of the students rated the overall quality of on-line classes as being below 40?

ANS:

2/25 = 8%

PTS:1REF:SECTION 3.1

NAT: Analytic; Descriptive Statistics

 

Statistics For Management & Economics 9th Edition Test Bank – Gerald Keller

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Statistics For Management & Economics 9th Edition Test Bank – Gerald Keller”

Your email address will not be published. Required fields are marked *